Ürgüp Belediyesi tarafından kent estetiği ve güzelleştirme faaliyetleri kapsamında yürütülen teknik çalışmalarla birlikte kentin belirlenen noktalarına yapılan aydınlatma ve Led ışıklandırmalarıyla sokakların geceleri de güzel görünüme kavuşması sağlandı.

Ürgüp Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla ilçede prestij sokakların arttırılması ve daha estetik ve görsel güzellik kazandırılarak göze hitap eden bir şekle büründürülmesi, Ürgüplü esnaf ve vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor. Vatandaşlar, başta Belediye Başkanı Fahri Yıldız olmak üzere bu çalışmalarda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, gece görüntüsünün ilçemize ayrı bir hava kattığını ve çok güzel olduğunu her fırsatta dile getiriyorlar.
 

Ayrıca sıcak asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının da yapılması, temenni tepesi ve kavşakların led ışıklarla donatılmasıyla birlikte Ürgüp geceleri ayrı bir güzel hava bürünmüş vaziyette. Ürgüp Belediyesinin, modern bir görünüm kazandırdığı caddelerde uyguladığı ışıklandırma çalışmaları hem göze hitap ediyor, hem de vatandaşlar daha rahat bir şekilde dolaşıp alışverişlerini yapabiliyor. Bu tür çalışmaların devam edeceği yetkililer tarafından ayrıca belirtiliyor.

Ürgüp Belediyesi tarafından ışıklandırılması yapılan Temenni Tepesi Ve Turban Kavşağı Led Gece Görselleri Büyük Beğeni Topluyor.