Ürgüp Gençlik Merkezi 30 kişilik gönüllü kulübü ile etkinliklerde yer alacak.

Ürgüp Gençlik Merkezi olarak Kapadokya bölgemizin gelişimine kültür, sanat ve spor faaliyetleri çerçevesinde yapılan proje ve organizasyonlara destek vererek çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Argeus Travel & Events’in düzenlemiş olduğu Kapadokya Salomon Ultra-Trail yarışına katılarak 21 22 Ekim tarihlerinde 30 kişilik gönüllülük kulübü ekibimizle gençlik merkezi olarak bizde oradayız.
Etkinlik organizatörü Argeus Travel & Events bu desteğimiz karşılığında sosyal sorumluluk bilincine sahip olduğunu tekrar kanıtlayarak her gönüllü genç için 7 kg yani toplamda 210 kg mama bağışı ile gençlik merkezi gönüllülük kulübümüzün yürütmekte olduğu sokak hayvanları özelindeki projelere desteğini esirgemedi.
 
Ürgüp Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Yıldırım GÜNER, başta Kaymakamımız Sayın Mehmet MARAŞLI ,Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Fahri YILDIZ ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER e olmak üzere bu organizasyonu ve insanları spora teşvik eden faaliyetleri ile bölgemizin güzide acente ve organizatörlerinden olan Argeus Travel & Events Şirketine Ürgüp Gençlik Merkezi olarak teşekkür etti.