Açıkcası Belediyecilikte Siyasi açıdan bakacak olunursa vatandaşın göremeyeceği yatırım olduğu için Alt yapı ölü yatırım olarak görünür. Bu yüzden Alt yapıya genelde kimse yatırım yapmaz.Fakat Bizim sevdamızın adı Ürgüp'ümüz eğer marka kenti olacaksa önce Alt yapısı sorununu kökten çözerek önündeki 100-150 yılına hizmet verecek bir alt yapı sağlamalıydı. Zira Ürgüp Kapadokya nın aynası ...Bizde çok şükür bu bilinçle çalışmalarımızı olanca hızıyla yürütüyoruz. İlçemiz Alt ve üst yapısını tamamlayarak Bölgenin en sorunsuz Belediyesi ve  yöresi olarak Kapadokyamızın parlayan yıldızı olacaktır dedi.


Biz Laf Söz Üretmedik İş ve İcraat Ürettik...

Boş laf ve dedikodulara hiç bir zaman prim vermediğini ifade eden Başkan Yıldız bizim hedefimiz hayallerimiz çok büyük ve bu hedef ve hayayllere ulaşmak zaman istiyor bunun içinde bizim bu boş laf ve kuru sözlere ayıracak ne zamanımız var nede vaktimiz. Biz gece gündüz çalışıyoruz İş hizmet ve icraat üretiyoruz Bizim hedefimiz belli Şen Olasın Ürgüp İçin Durmak Yok Yola ve Hizmete Devam diyoruz...


ALT yapımız sağlam olunca üstüne yaptığınız her iş gösterir ve bir anlamı olur Eğer bir bina dikiliyorda temeli sağlam değilse üstü koca bir küftür çarçabuk yıkılır biz Sağlam akıllı ve Siyasi kaygılardan uzak ilçemiz ve halkımızı kucaklayan ve sorunlarına kalıcı çözüm üreten bir anlayışla Ürgüp ilçemizi kimsenin hayal dahi edemeyeceği zirvelere taşımaya kararlıyız .Yeşil Yerleşik Planlı Temiz Bir Ürgüp hedefimize büyük oranda ulaştık şimdide Alt ve üst yapısı tamamlanmış, Doğal güzellikleri ve Zengin kültürüyle Turizm ve Eğitim de  herkesin parmakla göstereceği bir marka kenti oluşturma gayretlerimiz devam ediyor.Bu anlamda önce Halkımızın büyük teveccühleriyle bize olan güven ve destekleri Gerek Ürgüp ilçemiz Bürokratları ve Gerekse parti teşkilatlarıyla olan uyumumuz ve Milletvekillerimizin bize tam destekleri Ürgüp ilçemizi en kısa sürede layık olduğu yerlere taşıyacaktır.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız halen tüm hızıyla devam eden Belediye çalışmaları hakkında da şu bilgileri verdi: 

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Ürgüp Belediyesi itfaiye ve Mustafapaşa yolunun 2. kat asfalt kaplamasının ardından çizgi çalışması yapılıyor .

2000 metrelik Deringöz su hattının çekilmesinin ardından Mustafapaşa yolu üzerinde bulunan Karakuş yolu girişine 2 adet çeşme yöresel yapıya uygun şekilde yapıldı. Tatlı su bağlantısı yapıldı.

Şehir İçi Su şebeke çalışmaları Postane önündeki caddeden Hastane kavşağına bağlantısı yapılmak üzere devam ediyor.

Ev abone su bağlantıları tamamlanan noktalarda parke çalışmaları devam ediyor. 2500 abonemiz sağlıklı suyunu değişen şebekeden temin ediyor.

Musalla Camiinin bahçe düzenlemesinin ardından yolunun ve çevresinin kilitli parke çalışmaları yapılıyor..

Üst Kavaklıönü Mahallemizin ardından Alt kavaklıönünde de Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

HER ŞEY ÜRGÜP İÇİN!

Ürgüp'lü Hemşehrilerimizin sağlıklı şekilde su ve temiz enerji doğalgazı kullanabilmesi için yaptığımız çalışmalar sırasında açılan yollarda, abone bağlantısı yapılan cadde ve sokaklar başta olmak üzere, özellikle ana caddelerde, çarşı merkezinde, ASGARİ rahatsızlık anlayışıyla KANALİZASYON KAZI ÇALIŞMALARI başladığında yeniden sökülmek ve kazılmak üzere Parke Kapatma çalışmalarımız FATİH MAHALLEMİZDEN başlayarak devam etmekte olup, bir plan dahilinde sırayla parke çalışması yapımı devam edecektir.
Şu an itibarıyla 5 ayrı noktada Kilitli parke zemin kapatma çalışması devam etmektedir.

Hepimizin geleceği için yaptığımız bu yatırımlar esnasında vermiş olduğumuz rahatsızlık nedeniyle özür diler, göstermiş olduğunuz hoşgörü için kalpten teşekkür ederiz...