Ürgüp Şoförler’den Ördü’ye Destek

NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı seçimleri öncesinde ilimizde bulunan esnaf ve sanatkarlar odaları yönetimlerini toplayarak birlik başkanlığı seçimlerine dair değerlendirmelerini yapıyor. Bu odalardan biri de Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığı.

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Yönetiminde oy birliği ile alınan kararı kamuoyuna açıklayan Oda Başkanı Şaban Ulusoy, Yönetim olarak birlik başkanlığı seçimlerinde mevcut birlik başkanı İsmail Ördü’yü destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Ulusoy, bu kararın sadece kendisi tarafından değil odanın tüm yöneticileri tarafından oy birliği haline alınmış bur karar olduğuna dikkat çekerken, “Daha önce birlik başkanlığı seçimleriyle alakalı oda başkanları ile bir araya geldik. Orada bulunan oda başkanlarımızla gerekli değerlendirmeleri yaparak Birlik Başkanımız Sayın İsmail Ördü’yü desteklemeye karar verdik. 18 Oda başkanımız ile birlikte bu karara vardık. Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak Yönetimimizi de topladık. Orada da aynı karar çıktı. Biz Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü destekliyoruz” açıklamalarında bulundu.