Ürgüp Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 personel alımı yapılacaktır.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nevşehir Ürgüp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 personel alımı yapılacaktır. Nevşehir Ürgüp SYDV'ye yapılacak personel alımı büro görevlisi kadrosunda olacaktır. 
Nevşehir Ürgüp SYDV büro görevlisi  alımına başvurmak isteyen adaylarda;  Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler Bölümlerinden mezun olmak, 2016 veya 2017 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavında, KPSS P3 puan türünde en az 60 puana sahip olmak, vakfın bulunduğu ilçede ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak gibi şartlar aranıyor.
Nevşehir Ürgüp SYDV personel alım ilanına başvurular Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılacak. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en geç 29 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı SYDV personel alımı ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıdan üye olabilirsiniz. SYDV personel alımı başvuruları için TIKLAYINIZ.