Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp ilçe merkezinde ve köylerdeki yetim ve öksüz çocuklarla Kardeşlik iftarında bir araya geldi.

Ürgüp Mustafa Otelde düzenlenen iftar Programına Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Ürgüp İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan neşelerine ortak olmak amacı ile ilk defa bir iftar programı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yıldız Düzenlenen bu iftar yemeğinin Sosyal ve politikalar İl Müdürlüğünden aldığımız liste, muhtarlardan alınan liste Ürgüp ilçe merkezi ve köylerdeki yaklaşık 200 Hemşerimiz ile özellikle bir ilk olsun diye plan yaptık. Yetimlere sahip çıkalım, yetimlerle aynı sofraya el uzatalım birlikte iftar yapalım istedik ve yaptık. İnşallah bu ilk bundan sonraki yıllarda bu artarak devam edeceğini belirten Başkan Yıldız, Bu duygularla davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum,  tuttuğumuz oruçların, kıldığımız namazların verdiğimiz vereceğimiz fitre ve zekâtların hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Dedi.