Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından projelendirilen Dağıstanlı Sokak'ta kompozit panellerin kaplaması da tamamlanıyor.
Son aşamasına gelinen Dağıstanlı Sokak sağlıklaştırma projesinde yüklenici firma tarafından cam sundurmaların ve alüminyum kompozit panellerin montajı yapılıyor.
İşyerlerinin cephe kaplamalarının yöresel mimari taşlarla tek tip olarak kaplanmasının ardından olukların montajı ve altyapıya yönelik çalışmalar da tamamlandı. Led aydınlatmaları tamamlanan sokak geceleri de ışıl ışıl bir görüntüye büründü.
Alüminyum Kompozit Panelle birlikte cam sundurmalarının montajı süren sokak, Yıl sonuna her şeyi hazır hale gelmiş olacak. Tek tip özelliği ile hem yöresel hem modern mimaride işyerleri hem göze hitap ederken ticari faaliyetleri artarak devam edecek. 
Modern görünümü ve hafif yapısı ile özel bir ürün olan alüminyum kompozit panel, tüm dünyada Alış Veriş Merkezleri başta olmak üzere, Türkiye'de de yaygın olarak kullanılıyor.
Ürgüp Dağıstanlı Sokak esnafının da beğenisini kazanan işyerlerinin yeni yüzü nedeniyle esnaf, emeği geçenlere teşekkür ediyor.