Ürgüp Ayvalı Köyü ve Bahçeli Köyünün Ortaklaşa organize ettiği İftar programı ile Ayvalı ve Bahçeli köylerini birbirine bağlayan “Akköprü” nün açılışı yapıldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı ve Bahçeli Köylerini birbirine bağlayan 2016 yılında yapımı tamamlanan köprünün açılışı iftar programı ile gerçekleştirildi.

Programa; Nevşehir Vali İlhami Aktaş,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Murat Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, KAPHİB Müdürü Levent Ak, Ayvalı Köyü Muhtarı Hasan Çakır, Bahçeli Köyü Muhtarı Cengiz Orhan ve köy halkı katıldılar.

Vali Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve taleplerini de dinledi.

Köy muhtarları Çakır ve Orhan’dan köylerin genel durumu ve talepleri hakkında bilgi alan Vali Aktaş, muhtarların ve vatandaşların Ramazan aylarını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, programda emeği geçenlere de teşekkür etti.

Daha sonra ise yapılan çay sohbetinin ardından program sona erdi.