Müteahhitlerin sorunlarını çözerek önünü açmak adına yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yıldız , ’’Biz hiç bir zaman 'biz yaptık oldu' demedik. Ürgüp, her geçen gün daha iyiye gidiyorsa bu hepimizin eseridir’’ dedi.

               Ürgüp'ün her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu ifade eden Başkan Yıldız, ’’Ürgüp'te müteahhitlik camiası sizlerin sayesinde daha güvenilir hale geldi. Kazanan hem belediye, hem müteahhit, hem de Ürgüp'te yaşayan vatandaşlarımız oldu’’ dedi.

              Başkan Yıldız, ayrıca müteahhitleri, binaların yapımı konusunda titiz davranmaları ve inşaat alanı etrafında da gerekli güvenlik önlemleri almaları konusunda uyardı.             

 

             Ürgüp Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda restoresine başlanacak olan H. Mustafa Ağa Camii ile tarihi şehir hamamının restorasyonunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, el ele verilerek restorasyonların tamamlanabileceği noktasında olumlu sonuca varıldı.

              Toplantıda  tek tek konuşan müteahhitler, böyle bir toplantının gerçekleştirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldız'a teşekkür ettiler.