Eğitimci Yazar, Alişan Kapaklıkaya Ürgüp'te planlanan üç Eğitim Seminerinden ilkinde Öğrencilerle buluştu. Öğrenciler seminere yoğun ilgi gösterdi.
Ürgüp Kaymakamlığınca "Hayatın Anlamı Kitap" Okuma Projesi yazar- Okur buluşmaları kapsamında düzenlenen kişisel gelişim uzmanı- eğitmen -yazar Alişan Kapaklıkaya'nın katılımıyla Ürgüp Belediyesi Sinema ve Konferans Salonunda Öğrencilere özel düzenlenen konferans ilk seansta büyük beğeni topladı.
Kendine has üslubu ile stand-up tadında eğitim semineri veren Eğitimci Yazar Kapaklıkaya, seminere katılan Öğrencilere kendi hayatından kesitlere de yer vererek katılımcıları hem ağlattı, hem güldürdü hem de düşündürdü.
Salonu dolduran Öğrencilerin can kulağıyla dinledikleri Kapaklıkaya, 1 buçuk saatlik seminerin sonunda seminer boyunca anlattıklarını salonda bulunan öğrencilere sordu. Öğrenciler hep bir ağızdan Eğitmen'in sorduğu soruları cevaplandırınca Kapaklıkaya " İşte başta Kaymakamınız Mehmet Maraşlı ve Eşi Arzu Hanımefendi,  Milli Eğitim Müdürünüz Savaş Bey ve Öğretmenleriniz yoğun programlarımız arasında sizler için bizi davet etmekte ne kadar da haklılarmış, onlarla ne kadar gurur duysanız azdır." dedi.
Program sonunda kitaplarını da imzalayan Yazar Alişan Kapaklıkaya Ürgüp'e ilk gelişi olduğunu, fakat davet edildiğinde her zaman gelmeye hazır olduğunu ifade etti.
Katılımcılar İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Proje Koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir'e Yazarı Ürgüp'te kendileriyle buluşturdukları için teşekkür etti.
Bugün Ürgüp'te ikinci seminer Öğretmenlere saat 15:30'da, Velilere  üçüncü ve son seminer 18:00'te Belediye Sinema salonunda olacak.