Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası birçok alanda esnaf sanatkarlarımızın işlerini kolaylaştıran, çalışmalarına devam ediyor.
Oda Genel Sekreteri Ahmet Özmutlu, "Esnafımıza yönelik yeni dönem çalışmalarımızdan birisi de, esnaf ve sanatkarların anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara puan, indirim vb. avantajlar sağlaması öngörülen “TESK Kart”dır.  TESK Kart, anlaşmalı üye işyerlerinde yapılacak alışverişlerde esnaf ve sanatkarlara indirim sağlamayı amaçlamakta olup, kredi kartı değildir. Bu indirim kartı kapsamında başta akaryakıt, giyim, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörde esnaf ve sanatkarlara özel indirimler sunulmaktadır."  dedi.
TESK Kart’ın dağıtılması sırasında esnaf ve sanatkarlardan herhangi bir ücret alınmayacağı gibi ilerleyen süreçte de herhangi bir kart aidatı olmayacağını belirten Oda Başkanı Süleyman Özaşık, "Bu kartı alabilmenin tek koşulu, esnaf ve sanatkar siciline kayıtlı olmaktır. TESK Kart, esnaf ve sanatkarlarımızın bütçelerine katkı sağlamak için hayata geçirdiği bir projedir. TESK Kart kapsamında daha çok üye işyerinin, sisteme dahil edilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Güncel indirim oranları ve anlaşmalı üye işyerleri www.teskkart.com.tr web sitesinden takip edilebilecektir.
Ayrıca İlimizdeki işyerleri de TESK Kart aracılığıyla sisteme kayıt yaptırarak esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik özel indirimler uygulayabilmektedir. TESK Kart odamızda ücretsiz olarak dağıtımı yapılacaktır.
“TESK Kart”ın esnaf ve sanatkar camiasına faydalı olmasını dilerim." dedi.