Ürgüp Ticaret Odası’nın organ seçimlerinin, 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacağı belirtildi.

Üyelere bilgi veren ÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Türkiye genelindeki oda ve borsalarda seçim sürecinin başladığını hatırlattı. 

Ürgüp Ticaret Odası seçimlerinin de 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilmesinin öngörüldüğünü belirterek, “1 Nisan Pazar Günü Odamız Hizmet Binasında Odamız Organ Seçimleri yapılacaktır. Gerçek kişiler Nüfus Cüzdanları ile oy kullanabilecek olup Şirket yetkilileri ya imza sirküsü fotokopisi ile ya da Odamızdan Seçim Yetki Belgesi alarak Oy kullanabileceklerdir. Yetki belgesi ile Oy kullanacaklar Şirket Kaşelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Askıda olan ve kuruluşları iki yılı doldurmayan Üyelerimiz Seçmen listelerine çıkmamışlardır. Oy kullanma saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecektir Seçmen Listelerindeki tüm Üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. " denildi.   

Tüm oda ve borsaların, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84'üncü maddesi gereğince ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, Bakanlar Kurulu kararıyla bu yılın nisan ayına ertelenmişti.