Ürgüp Ticaret Odası, üyesi olan ve çoğunluğunu inşaat ve emlak sektörünün oluşturduğu grupla İspanya  Madrid’e iş gezisine düzenledi.

30 firmanın katılımı ile 13/16 EKİM  tarihleri arasında yapılan gezi için Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın,  İspanya Ticaret Müşavirliği,  ispanya iş konseyi,  ispanya ticaret odası ve Avrupa’nın en büyük yapı fuatlarından olan INTERNATIONAL NO DIG Fuar ve İş Geliştirme Gezisi Organizasyonuna ziyaretci  olarak katıldıklarını, inşaat sektörü ile alakalı incelemelerde bulunduklarını , Avrupa’ lı  İşadamları ile görüşmeler  düzenlediklerini söyledi. 

Yapılan toplantılarda İspanya’da  serbest bölge yatırımları ve ticaret ile ilgili yetkililerden bilgi aldıklarını,  dolu dolu bir gezi olduğunu söyledi.  

4 gün boyunca İspanya’da iş bağlantılarının yollarını arayarak Ürgüp’ü anlattıklarını ifade eden Aydın,  Ürgüp Ticaret Odası olarak yurt içi ve yurt dışı iş gezileri düzenlediklerini , yaptığımız faaliyetlere olan talepler her seferinde bir öncekinin önüne geçiyor buda bizim çalışma azmimizi artıyor ,  Ürgüp Ticaret Odası üyelerine hizmet etmek için elimizden geleni var gücümüzle yapmaya devam edeceğiz dedi.