Ürgüp ticaret ve Sanayi Odası Kosgeb destekli İspanya Ziyaretiyle yurtdışı gezilerine başlamış oldu.Almış olduğumuz bilgilere göre Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası heyeti  30 üyesiyle birlikte İspanyaynın Endülüs bölgesinde Malaga, Granada ve Kordoba şehirlerini gezdikten Sonra Hızlı trenle Mardide geçerek Madrid Ticaret ve Sanayi Odasıyla Heyetler arası görüşmler yaptılar. Görüşmelerde Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Ürgüpteki  Sosyo ekonomik yapıdan, ilçemizde ne gibi yatırımlar yapılabileceğinden ve Oda olarak çalışmalarından bahsederek madritli meslektaşlarını bilgilendirdiler. Madrid ticaret ve sanayi Odasıda üyelerine yapmış oldukları organizasyondan ve  odalarının amaçlarından bahsederek iki bölge arasında yapabilecekleri işbirliklerinden bahsettiler. İki tarafta birbirlerine plaket sunarak toplantıyı bitirip ilerdede işbirliklerini yeni organizasyonlarla perçinlemek istediklerini belirttiler.

            Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti  Madritteki  INTERNATIONAL NO-DIG YAPI Fuarını  ziyaret ederek yapı sektöründeki yenilikler hakkında bilgi alarak fuar ziyaretini bitirip Madrit ve Tolodo gezisinin ardından İspanya ziyaretini tamamlayıp yurda döndüler.

            Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Sayın Ahmet AYDIN yapmış olduğumuz yurtdışı ziyareti gayet olumlu geçti ve ilerdeki zamanlarda da bu tür organizasyonlar yaparak üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını belirtti.