Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Aydın Fuarda her yörenin iddalı olduğu ürünler tanıtıldığını ve verimli bir fuar olduğunu söyleyerek bu yıl sadece üyelerle ziyaretçi olarak katıldıklarını ama gelecek yıl stant açmayı düşündüklerini ve ilçemizin yerel ürünlerini tanıtacaklarını belirtti.

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası İspanya fuarının ardından Antalya da düzenlenen YÖREX (Yöresel Ürünler fuarı) Fuarını gıda sektöründe faaliyette bulunan üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın fuarda her yörenin iddalı olduğu ürünleri tanıttığını ve verimli bir fuar olduğunu söyleyerek bu yıl sadece üyelerle ziyaretçi olarak katıldıklarını ama gelecek yıl stant açmayı düşündüklerini ve ilçemizin yerel ürünlerini tanıtacaklarını belirtti.

Yaptıkları ziyarette Alanya Dinler Otelde Kaldıklarını belirten Aydın, Ürgüp’lü Dinler ailesinin kendilerine son derece misafirperver davrandığını, Alanya’da Ürgüp’lü bir hemşehrilerinin böylesine bir tesisini görmekten duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine çok teşekkür ettiğini kaydetti.

Ahmet Aydın, oda olarak faaliyetlere devam edeceklerinide sözlerine ekledi.