Türk-Eğitim Sen Temsilciliğine ziyaretlerinde bulunan Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun Akyol Başkan yardımcısı Umut Solgun ve Orta Öğretim birimin’den Mert Arı Nevşehir Türk-Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve sendika temsilcileri ile bir araya geldiler.

 Yapılan ziyaretlerin anlamı ve öneminin büyük olduğunu, birçok konuya değinildiğini belirten Akyol; Öncelikle Nevşehir Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Mustafa Uğur hocam'ı tebrik ederiz. Türk Milleti'ne hayırlı nesiller yetiştirilmesinde Öğretmenlerimizin büyük emeği vardır. Bu anlamda ortak projeler üretmek, karşılıklı istişareler yapmak çok önemlidir. Amacımız Türk-Eğitim Sen gibi Milli Hassasiyetleri ön planda olan Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelip karşılıklı bilgi alışverişin'de bulunmak ve projeler üretmektir. Bu husus'ta bizlere emeğini esirgemeden destek olan Sayın Şube Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

 Ürgüp Ülkü Ocağı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Sayın Uğur; Ürgüp Ülkü Ocağını yaptıkları güzel çalışmalar olmak üzere Ülke meseleleri ile ilgili duruş ve söyleminden dolayı tebrik ederim.Ülke gençlerimize Vatanını , Milletini bilen , İslami bilgiler ile donanımlı gençler yetiştirmek , onları hayata hazırlamak , Nevşehir ve Ürgüp Halkına faydalı işler yapmak için yola çıkan genç yöneticilerimize yolları açık olsun diyoruz''. dedi.