Ürgüp'te Cemal Seymen'in Belediye Başkanı olarak seçildiği mahalli idareler seçiminde Kavaklıönü Mahallesine Mahalle Muhtarı seçilen Mustafa Sepet, aradan geçen 39 yıldır Mahalle Muhtarlığı görevini sürdürüyor.

"Samur" olarak bilinen Mustafa Sepet, Muhtarlık için sağlığı elverdiği sürece mahallesine hizmet etmeye devam etmek istediğini söyledi.

Muhtarlığın çok önemli bir iş olduğunu belirten Samur, "Muhtarlıklar vatandaşların uğrak yeridir. İnsanlara ve hizmete olan sevgim beni 6 dönemdir ayakta tutuyor. Yaşım elverdiğince mahallemi temsil etmeye devam edeceğim" dedi.

Görevi süresince mahalleye bir çok hizmetin ulaşmasında aracılık ettiğini ifade eden Samur, 40 yıl önce mahallemizde hiçbir şey yoktu. O dönemin zor şartlarında girişimlerimiz ile mahallemize birçok hizmetin ulaştırılmasında aracı olduk. Belediye tarafından yapılan her hizmette muhtar olarak bizim de gayretlerimiz var. Muhtar olarak 39 yıllık görev sürecim içinde birçok kaymakam ve belediye başkanı ile çalıştım. Hepsinden Allah razı olsun. Başarılı olduğuma inanıyorum. Ben tüm Mahalle halkına bugüne kadar bana vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtar Mustafa Sepet, 39 yıl önce aldığı muhtarlık mührünü hiç bırakmadı. Muhtarlık görevini yaklaşık yarım asırdır sürdüren Mustafa Sepet, sağlığının uygun olması halinde önümüzdeki dönem de aday olmayı düşündüğünü söyledi.