Ürgüp Belediyesi tarafından, ilçenin Nevşehir istikametinden girişindeki kavşağa bölgeyi gezmeye gelen yerli yabancı misafirler için fotoğraf çekerek sosyal medya hesabından paylaşabilecekleri "Ürgüp" yazılı bir alan oluşturuldu.
Gerek altyapı çalışmaları gerek üstyapı çalışmaları ile Nevşehir'in en büyük ilçesi, Kapadokya bölgesinin gözbebeği konumundaki Ürgüp ilçesi, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, Türkiye'nin bir çok turizm merkezinde İlçeyi gezmeye gelen kişilerin ilgisini çeken şehir tabelası yanında fotoğraf çekme kervanına Ürgüp'te katıldı.
Ürgüp Belediyesinin ilgili birimlerinin planlayarak kısa sürede bayram tatili yoğunluğunda Ürgüp'e gelen misafirlerin fotoğraf çekinebilecekleri bir alanı hazırladıklarını söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  gerek bölgemize gezmeye gelen misafirlerimiz, gerek transit olarak geçen vatandaşlarımız kısa süreli durarak bulundukları yeri belirtmek amacıyla fotoğraf çekinecek, bu vesile ile  ilçenin tanıtımının yapılmasına sosyal medya hesabında fotoğrafı paylaşarak katkı sağlayacak.
İlerleyen zamanlarda kentin farklı noktalarına da benzer çalışmaları yaptırabileceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Yıldız, Ürgüp'ümüz her geçen gün daha güzelleşiyor, bu gibi çalışmalarla altyapısı tamamlanan Ürgüp'e hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. dedi.