İlimiz Nevşehir ve ilçesi Ürgüp arasında yolcu taşımacılığı yapan Ürgüp Birlik Seyahat yetkilileri Mevlüt ÇAKIR ve Hüseyin ASLAN ile Vip Turizm yetkilisi Halil ÖZASLAN 22 Nisan 2014 günü Sayın Valimiz Mehmet CEYLAN’ın başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Mehmet KALAYOĞLU ve Ürgüp Kaymakamı Tuğba YILMAZ’ın da katılımıyla Valilik Makamında bir araya geldi.

Toplantıda taşıma firmaların yaşadığı çeşitli sorunların ortadan kaldırılması ve taşıma firmalarının arasında yaşanan problemlerin giderilmesi ve tekrarlanmaması hakkında firma yetkilileri ile detaylı bir görüşme yapılarak konu hakkındaki çözüm önerileri dile getirildi.

  Toplantı sonunda firma yetkilileri, bu tarihten itibaren yaşanan olumsuzların ortadan kaldırılması ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması konusunda antlaşma sağladılar.

FİB Haber Merkezi olarak bu tarihi uzlaşmada öncülük yapan Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan'a,Emniyet Müdürü Kalayoğlu ve Ürgüp Kaymakamı Sayın Yılmaz a ve uzlaşmayı kabul eden her iki tarafıda kutluyoruz.