Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Alican Gök 10 günlük yaşam savaşını kaybetti. 23 yaşındaki Alican'ın bu zamansız kaybı Ürgüp'ün Mustafapaşa köyünü yasa boğdu. Alican Mustafapaşa da kılınan cenaze namazına müteakiben yukarı mahalle mezarlğında dualarla toprağa verildi.

Organları 4 kişiye umut oldu

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Trafik Kazası Sonrası Hayatını Kaybeden 23 Yaşındaki Gencin Organları 4 Kişiye Umut Oldu.

Nevşehir de trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki gencin, ailesi organ bağışını kabul ederek Ankara da organ nakli bekleyen 2 böbrek hastası,1 karaciğer hastası ve 1 kalp hastası 4 kişiye yeniden umut ışığı oldu

Nevşehir Ürgüp ilçesinde bir süre önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan ve 3. Basamak Yoğun Bakım Servisine alınarak tedavisi süren ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan, 16 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen 23 yaşındaki Ali Can Gök’ün organları bağışa uygun görülünce Hastane Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Şenay Karakuş Taşkın, Gök Ailesi ile iletişime geçti.Ailenin olumlu yanıtının ardından organ bağış merkezi ile irtibat kurularak organ nakli olacak uygun kişiler tespit edildi. Organlarının alınması için harekete geçildi.
Ankara da bulunan Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım BeyazıtEğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Nevşehiregelen Transplantasyon ekipleri karaciğer ve böbrekleri ve kalp kapakçığını çıkardı. Toplam 4 saat süren operasyondan sonra karaciğeri, iki böbrek ve kalp kapakçığı  özel kutulara konularak organ nakli bekleyen 4 ayrı hastaya nakledilmek üzere karayolu ile özel bir araçla Ankaradaki 3 ayrı hastaneyesevk edildi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI 
(ALİ CAN GÖK-MUSTAFAPAŞA)
(CENAZE SAATİ AYRICA BİLDİRİLECEKTİR )
(22 MAYIS 2018 SALI GÜNÜ BUGÜN) 
Mustafapaşa Halkından kapanan Mustafapaşa Belediyesinde Su işleri sorumlusu olarak çalışan daha sonra Ürgüp'te Çok Programlı Lisede hizmetli olarak görev yaparak emekli olan Şuanda Mustafapaşa Muhtarlığında Su işleri sorumlusu olarak görev yapan MUSTAFA GÖK (ABİMİZİN) OĞLU ALİ CAN GÖK geçirmiş olduğu TRAFİK KAZASI sebebiyle NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİ yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte iken vefat etmiştir.
Cenazesi 22 MAYIS 2018 SALI GÜNÜ ( BUGÜN ) YUKARI MAHALLE ŞEYH ALİ CAMİİNDE KILINACAK OLAN CENAZE NAMAZINDAN SONRA YUKARI MAHALLE MEZARLIĞINA defin edilecektir.
Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Mustafapaşa Muhtarlığı