Gece çalıştığı otelden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan gencin cesedi Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı Sahil Güvenlik Botu ve Dalış Timi tarafından bulunarak denizden çıkarıldı.

Manavgat Sorgun mahallesi Titreyengöl mevkiinde bulunan Otium Seven Sies Otelde barmen olarak çalışmakta olan Ersan Eskici (20) dün gece saat 23.45 sıralarında mesaisinin bitmesinin ardından otelden ayrıldı. Bu saatten sonra Ersan Eskici’den haber alamayan ve aramalarına rağmen bulamayan yakınları ve arkadaşları güvenlik güçlerine durumu bildirdi. Saat 00:49’ da 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından Manavgat Titreyengöl sahilinde Ersan Eskici (1995 doğumlu) isimli şahsın kaybolduğu ihbarı alınmasının ardından Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı tarafından bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Talihsiz gencin cansız bedeni Sahil Güvenlik dalış timi tarafından Titreyengöl sahili açığında bulunarak saat 07.00’da denizden çıkartıldı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Eskici’nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.