Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Topuz dağından aracıyla uçuruma yuvarlanan yaşlı çiftin cesedine iki gün sonra tesadüf eseri bulundu.

Yaşlı çiftin cansız bedeni kazadan iki gün sonra tesadüfen bulundu.

Edinilen bilgilere göre; kaza Ürgüp Topuz Dağ mevkiinde meydana geldi. 09 Kasım Perşembe günü Aksalur mahallesinde akraba ziyareti dönüşünde Ürgüp istikametine gitmekte olan Ömer Memiş yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak şarampole uçtu. 

Kazada araç sürücüsü Ömer Memiş ile yanında bulunan eşi Mevlüdüye Memiş'in cesetlerine iki gün sonra 11 Kasım Cumartesi günü bölgede yürüyüş yapan bir kişi tarafından tesadüfen bulabildi.​

Talihsiz çiftin Aracını kazadan 2 gün sonra olay yerinde yürüyüş yapan bir kişinin tesadüfen görerek saat: 15.18 de Jandarmaya haber verdiği kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Almanya'da emekli olduktan sonra Ürgüp'e yerleşen aslen Aksalurlu gurbetçi yaşlı çift, bu sene ilk defa kışı Ürgüpteki doğalgazlı evlerinde geçirme düşüncesi ile memleketlerinde kalmayı tercih etmişler. 

İşçi emeklisi gurbetçimizin tüm çocuklarının ise Almanya'da yaşadığı ve olayı haber alır almaz Ürgüp'e geldikleri belirtildi.

Ömer Memiş ile Mevlüdüye Memiş'in cenazelerinin bugün Aksalur mahallesinde kılıncak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.


Birlikte Hak'ka Yürüdüler
FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve çocuklarına sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156) ​