Nevşehir’in Ürgüp İlçesi sivritaş mahallesinde ikamet eden ve kan kanseri tedavisi gören 10 yaşındaki Rana’nın polis olmak isteğini duyan Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Rana’yı evinde ziyaret ederek Rana’nın bir günlüğüne polis olma hayalini gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir grup polis, lösemi hastalığıyla mücadele eden Rana’yı evinde ziyaret ederek, sağlık durumu ile  ilgili ailesinden bilgi aldı, fanatik galatasaray taraftarı olduğunu öğrendikleri Rana’ya özel galatasaray forması hediye eden polis ekipleri, büyüyünce polis olma hayali kuran Rana’ya yunus kıyafeti hediye etti.

Polis kıyafetini giyen Rana, polis arabasıyla tur attı. Fanatik fenerbahçe taraftarı olan İlçe Emniyet Müdürü, Rana iyileştiğinde birlikte galatasaray maçına gideceklerine de söz verdi.

Bir işlem için İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen Ürgüp’lü turizmci bir hayırseverde Rana ve ailesinin oturduğu evin bir yıllık kira bedelini karşılayarak, İnsan hayatının her şeyin üzerinde olduğunu, hele hele küçük bir kız çocuğunun tedavisinde pay sahibi olmaktan onur duyacağını söyledi. 

Haber:Faruk Özzengin / Ürgüp Haber