Geçtiğimiz günlerde iki farklı ulusal yarışmadan başarıyla dönen USET-MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık ve İkram Hizmetleri Programları öğrencileri, alanlarında söz sahibi olduklarını en güzel şekilde kanıtladılar.  Öğrencilerimiz, Fethiye’de yapılan “Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması”ndan elde ettikleri 10 madalya ve 1 kupa ödüllerini bir sonraki yarışmada katlayarak ‘7. Bodrum Lezzet Festivali Yemek Yarışması’ndan 10 kupa ve 10 madalya ile döndüler.

 

Bodrum’dan başarıyla dönen öğrencileri makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, bu başarının Nevşehir Üniversitesinin öğrencileriyle birlikte bütün bireylerini kucaklayan, destekleyen yapısından ve en önemlisi öğrencilerin azminden kaynaklandığını ifade ederek kendileriyle gurur duyduğunu belirtti. Rektörümüz, öğrencileri tebrik ederek USET-MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül ve tüm akademik personele teşekkür etti.

 

USET-MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül ise öğrencilerimizin kazandığı bu başarılardan dolayı mutlu ve çok gururlu olduklarını dile getirerek “Yönetim olarak öğrencilerimize gerek akademik gerekse sosyal alanlarda bu güne kadar elimizden gelen her türlü desteği verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin daha nice başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyorum. Bu başarılar Üniversitemizin ulaştığı düzeyi göstermesi bakımından çok anlamlıdır. Şahsım adına bu başarıları elde etmemizde bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ediyorum” dedi.