Nevşehir merkez Sarraflar çarşısında kısa bir süre önce hizmete giren Üstün Sposa Gelinlik, düzenlenen törenle açıldı.

Nevşehir Tahmis caddesi  Sarraflar çarşısı üzerinde açılan  Üstün Sposa mağazasında gelinlik, nişanlık ve abiye üzerine ilimizde başka mağazalarda bulunmayan modellerin bulunduğu; gelinliklerin birçoğunun yurtdışından ithal getirtildiği belirtildi.

FİB Haber Ajansı (FİB) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bünyesinde birçok markanın da bayiliğini bulunduran Üstün Sposa Nevşehir ve bölgesinde evlenecek kızların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Açılışa özel şok indirimler…

Açılışa özel indirimlerde yapıldığını belirten Üstün Sposa mağaza müdürü her genç kızın hayalindeki bir gelinliği mutlaka Üstün Sposa’da bulabildiğini ayrıca sezon fiyatlarınında piyasadaki diğer gelinlik firmalarına göre daha uygun olduğunu belirtti.


Ayrıca müşterilerine özel sipariş modellerinde yapılabildiğini, müşterilerin kendi getirecekleri modellerin imalatının da yaptırılabildiğini belirterek, müşterilerimizi bu özel günlerinde mutlu etmekten çok gurur duyduklarını belirtti.

Gelinlik, nişanlık,bindallı ve abiye çeşitlerinin hizmete sunulduğu Üstün Sposa Gelinlik Mağazasında ayrıca Kına ve Mezuniyet kıyafetleri ile aradığınız tüm Gelinlik aksesuarlarını da bulabilirsiniz.