Ürgüp Ticaret ve Sanayi odası, oda üyesi Mobilyacıları İstanbul'daki 30. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarına götürdü.
Ürgüp Ticaret ve Sanayi  Odası, mobilya ve Orman Ürünlerinin İşlenmesi Konusunda faaliyet gösteren üyelerini İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde 14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri, Ahşap Teknolojileri Fuarı ve Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarlarına götürdü.
Fuar ziyaretine katılan üyeler uluslararası katılımcılar ile her yıl büyük ilgi gören fuarda sergilenen makine ve ekipmanları yakından görme ve sektörde meydana gelen yenilikleri takip etme şansına sahip oldu.
Katılım sağlayan üyelerin son derece memnun kaldığı, fuar ziyaretini gerçekleştiren üyeler bu tip çalışmaların sektörde faaliyet gösteren işletmelere yol göstermesi ve heveslendirerek teşvik edilmesi adına büyük önem taşıdığını ifade ettiler.
Oda Yönetim Kurlu Başkanı Ahmet Aydın, “Üyelerimiz için yaptığımız organizasyonlardan üyelerimiz çok memnun. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Üyelerimizin faydasına olacak her türlü etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.