Uygulama Projesi Bu Yıl Yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) Kalkınma Bakanlığı tarafından Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı tren hattı uygulama projesi bu yıl yapılacak.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’de yapmış olduğu ortak açıklamada “Kalkınma Bakanlığı tarafından Nevşehir’i de kapsayan hızlı tren hattı uygulama projesi bu yıl yapılacak. Nevşehir’imize hayırlı olsun” temennisinde bulundu. 
Öte yandan Antalya-Konya hızlı tren projesini hayata geçireceğiz :Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan,’Antalya-Konya, Aksaray-Nevşehir ve Kayseri hızlı tren projesini hayata geçireceğiz. Bu yıl uygulama projesini yapacağız, bunu 2014 yatırım bütçemize aldık’ dedi.

Elvan “Kapadokya bölgesine gelen turist sayısı 2,5 milyon civarında ama bizim için yeterli değil. Turizmde ciddi gelişme gösterecek Antalya-Konya, Aksaray-Nevşehir ve Kayseri hızlı tren projesini hayata geçireceğiz. Bu yıl uygulama projesini yapacağız, bunu 2014 yatırım bütçemize aldık. Hizmet için yola çıktık, sizin refahınız ve mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur. Siz ne istiyorsanız biz onları yapıyoruz, bundan sonra da yapmayı sürdüreceğiz.” Diye konuştu.