Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı'na katıldı.
Nevşehir Merkez Mehmet Gülen İlkokulu'nda düzenlenen kutlama programına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaya,  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler ve halkoyunu gösterileri ile devam etti.

İlköğretim Haftası nedeniyle kısa bir konuşma yapan Vali İlhami Aktaş; “Eğitim-Öğretim imkânı bulamayan yaşıtlarınızın içinde bulunduğu şartları düşünerek, buradaki eğitim faaliyetlerinde vatanımıza, milletimize, devletimize layık fertler olarak yetişmek için elimizden geleni yapacağınıza inancımız tamdır. Burada fedakâr öğretmen arkadaşlarımızın tüm sıkıntılarını ve verdiği emeklerini bilerek, onlarda bu eğitim-öğretim döneminde ellerinden geleni en güzel şekilde yapacaklarına da yine inancımız tamdır.
Başta okul müdiremiz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim haftası dolayısıyla başarılar diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali İlhami Aktaş, Milletvekilleri ve protokol üyeleri öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekindiler.
Vali Aktaş, öğrencilere başarılar dileyerek programdan ayrıldılar.