Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün yeni binasını ziyaret ederek, bina hakkında yetkililerden bilgi aldı.Vali Aktaş'ı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çalışanlar karşıladı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 350 Evler Mahallesi Ali Dirikoç Bulvarı No:1/3(Eski Adliye Binası) adresinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet binasını gezdi. 

Vali Aktaş, ilk olarak hizmet binasını gezerek yetkililerden bina hakkında detaylı bilgi aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ana hizmet modelleri ve idari yapısı hakkında İl Müdürü Hüseyin ŞENER tarafından Sayın Vali İlhami AKTAŞ'a brifing verildi.

Brifingin ardından yeni hizmet binası birimlerini gezen Vali Aktaş, bina içerisindeki incelemeleri sırasında çalışanlarla da bir süre görüşüp çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Vali Aktaş, yeni hizmet binalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, İl Müdürü Hüseyin ŞENER' e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışanlara başarı diledi.