Nevşehir İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerde yapılan çalışmalar neredeyse durmak bilmiyor. Köylere bugüne kadar yapılmadığı kadar çok yatırım götürülürken bu durum en çok da oralarda yaşayan vatandaşları mutlu ediyor. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta buralarda yapılan yatırımları ve çalışmaları görmek için Avanos ilçesine bağlı köyleri gezdi. 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, sırasıyla Avanos İlçesine bağlı Çavuşin, Aktepe, Bozca, Göynük, Mahmat, Karacauşağı, Akarca, Üçkuyu, Paşalı ve Topaklı köylerine ziyarette bulundu.

Vali Aktaş’a ziyaretlerinde Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Akgüller, İl Encümen Üyeleri ve ilgili köy muhtarları eşlik etti.

Köy ziyaretleri kapsamında Vali Aktaş, köylerde devam eden yatırımları yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Yöre halkıyla da bir araya gelerek onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi. Yöre halkıyla görüşen Vali Aktaş;Halkın ihtiyaç duyduğu her yatırımın aciliyetle gerçekleştirilmesi için de talimat veren Vali aktaş çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. 

İlgili köy muhtarları ve vatandaşlar ise Vali Aktaş’ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.