Kalite Etiketi Sertifikası almaya hak kazanan eğitimciler Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla kurulan eTwinning, Türkiye faaliyetleri kapsamında Nevşehir’de yürüttüğü başarılı projeler sonucunda kalite etiketi sertifikası almaya hak kazanan öğretmenlere sertifikaları düzenlenen törenle Vali Aktaş tarafından verildi.

Valilikte düzenlenen ödül törenine Nevşehir İl Milli Eğitim Maüdürü Murat Demir, Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Sertifika törenine katılan Kardelen Koleji İngilizce Öğretmeni Joanna Soltysiak Gürpınar, 75.Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Kezban Çimentepe, Özgül Acar, Alacaşar İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ali Gözübek, Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu İngilizce Öğretmeni M. Fevzi Gürpınar, Kaymaklı Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Kaya’ya kalite etiket sertifikaları Vali Aktaş tarafından verildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş burada yaptığı açıklamada, “Bu tür projelerin öğrencilerimizin dil öğrenimine katkı sağlayan araçlardan biridir. Öğrencilerimizin proje üretmeleri konusunda teşvik edilmeleri gerektiğine inanıyorum. Bu vesile ile bu başarıda emeği geçen siz öğretmenlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.