Nevşehir Valisi İlhami Aktaş köy ziyaretleri kapsamında Hacıbektaş İlçesine bağlı Mikail, Kisecik, Aşıklar, Anapınar, Akçataş, Karaburç köyleri ile Gülşehir İlçesine bağlı Eğrikuyu ve Karacaşar köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş’a ziyaretlerinde Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve ilgili köy muhtarları eşlik etti.

Program kapsamında köy ziyaretlerinde bulunan Vali Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Mikail, Kisecik, Aşıklar, Anapınar, Akçataş, Karaburç köyleri ile Gülşehir İlçesine bağlı Eğrikuyu ve Karacaşar Köylerini ziyaretlerindeköylerde devam eden yatırımları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Yöre halkıyla da bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi.

İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Vali İlhami Aktaş; “Vatandaşlarımızla bir arada olmak, onların istek ve taleplerini kendilerinden dinlemek ve söz konusu istek ve taleplere devletimizin imkânları çerçevesinde yerine getirmek bizleri mutlu etmektedir. Çünkü bulunduğumuz makamların sorumluluğu da bunu gerektirir. Bu sorumluluğu da yerine getirmek üzere her zaman halkımızın yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

İlgili Köy Muhtarları ise Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.