Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Hacıbektaş İlçesine bağlı Mikail, Kisecik, Aşıklar, Anapınar, Akçataş, Karaburç köylerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali İlhami Aktaş’a incelemelerinde, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve Köy Muhtarları eşlik etti.

Vali İlhami Aktaş Hacıbektaş Köylerini ziyaret ederek, devam eden yatırımları yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Köy halkı ile yakından ilgilenen Vali Aktaş çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Köy Muhtarları Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade etti.

Vali Aktaş'ın İkinci durağı Gülşehir Köylerine...

Hacıbektaş ilçesinden sonrada köy ziyaretlerine devam eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Bu kapsamda, Gülşehir ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu. 

Vali Aktaş, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ile birlikte Gülşehir'in Eğrikuyu köyümüzü ve Karacaşar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Burada köy muhtarından bilgi alan Vali Aktaş, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretler ile vatandaşların sıkıntılarını çözmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Aktaş, bölgeye yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köylü vatandaşlarımız ise Vali Aktaş'a hem ziyaretlerinden hemde  ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.