Nevşehir Hacıbektaş ilçesine bağlı Hırkatepesidelik Köyünde geleneksel bulgur pilavı şöleninin dördüncüsü düzenlendi. 
Hırka Tepesidelik köylülerinin kurmuş olduğu dernek tarafından yapılan etkinliğe  Vali AKTAŞ, Nevşehir Milletvekilleri Murat GÖKTÜRK, Ebubekir GİZLİGİDER, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Hırka Tepesidelik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Cemal BERK, köy muhtarları ve davetliler katıldı.
Vali AKTAŞ, şenlikte yaptığı konuşmasında “Öncelikle bu yıl dördüncüsü düzenlenen pilav şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm dernek üyelerine, dernek başkanlarına, köy muhtarına teşekkür ediyorum.
Ülkemizin geçirdiği bu süreçte birlik ve beraberliğin sergilendiği bu köyümüzde şenliğe katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Yurdumuzun her köşesinde böyle şenliklerin yapılmasını, Allah milletimize bir daha şehit acıları yaşatmamasını diler değil şehit vermek hiç bir polisimizin ve askerimizin tırnağına bir zarar gelmeden zevkle her günü her yörede şenlikle geçireceğimiz günler nasip eder inşallah.”dedi.
Yapılan protokol konuşmalarının ardından katılımcılara bulgur pilavı ikram edildi.
Hatıra fotoğraf çekildi.