Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, belde çalışmalarını yerinde görmek ve vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek için Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç eşlik etti.

İlk olarak Kalaba Belediyesini ziyaret eden ve Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu tarafından karşılanan Vali Aktaş, belediye çalışmaları hakkında Başkan Köroğlu’ndan bilgiler alarak, çalışmalarında başarılar diledi, istek ve taleplerini de dinledi.

Belediye Başkanı Köroğlu, Vali Aktaş’a belediyeye ve beldeye yapılan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Belediye ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Kalaba Şehit Demet Sezen İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti ve Okul Müdürü Murat Selçuk Kara’dan okulun durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra ise Kalaba Yunus Emre İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Aktaş, Okul Müdürü Salih Yılmaz’dan bilgiler aldı. Tenefüste olan öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Okul ziyaretlerinin akabinde Kalaba Merkez Camii’ni de gezerek, incelemelerde bulundu.

Çarşıda kahvehane dışında oturan vatandaşlarla bira araya gelen Vali Aktaş, onlarla bir sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın beldelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinden memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.