Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi.Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gittiği Kozaklı İlçesinde, Kozaklıya bağlı Kanlıca Köyü ve Yozgat ili İkizce Köyünü bağlayan yolları ayrıca Üçkuyu Köyü yol yapım şantiyesini ve Taşhöyük, Paşalı köyleri Nevşehir İl Özel İdaresi sorumluluk bölgesinde olan yol yapım ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a incelemelerinde Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.


Aktaş, Kozaklı Hükümet Konağı Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlimiz Valisi İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gittiği Kozaklı İlçesinde, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen ve bir süredir yapımı devam eden Kozaklı Hükümet Konağı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
 Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a incelemelerinde Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.
Vali Aktaş, yetkililerden inşaat yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı, inşaatın en kısa sürede bitirilerek hizmete açılması temennisinde bulundu, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.



Nevşehir Valisi İlhami Aktaş İlimiz Kozaklı İlçesinde özel bir termal hotelde köy muhtarları ile istişare toplantısına katıldı.

Vali Aktaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Kozaklı İlçesi köy muhtarları katıldı.

Vali Aktaş konuşmasında; “Kozaklı İlçemize bağlı köylerimizin durumu hakkında istişare yapmak üzere buraya geldik. Köylerimizin eksiklikleri, güzellikleri ile ilgili istek ve talepleri dinlemek yatırımların durumunu değerlendirmek için İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz, İl Genel Meclis Başkanımızla buradayız. Toplantıya gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra Vali Aktaş köy muhtarları ile tek tek tanışarak, köylerinin durumu hakkında bilgi aldı. Yapılan değerlendirmeler ve görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

Valisi Aktaş, Kozaklı'da Hububat Eleme Tesislerinde İncelemelerde Bulundu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kozaklı İlçesinde Kozaklı Ziraat Odası tarafından yapımı tamamlanarak hizmete giren ve saatte 7 ton eleme gerçekleştiren hububat eleme tesislerinde incelemelerde bulundu.
Vali Aktaş, Kozaklı Ziraat Odası Başkanı Adnan Şen’den tesis hakkında bilgiler aldı.
Kozaklı Ziraat Odası Başkanı Şen, hububat eleme tesisinin ziraat odası olarak üyelerinin destek ve gayretleri ile yaptırdıklarını dile getirerek bu sayede çiftçilere daha kaliteli ve güvenilir hizmet sunduklarını ifade etti.
Vali Aktaş, “hububat eleme tesissi diğer ziraat odalarına örnek bir tesis, anlaşılıyor ki birlik ve beraberlik olunca her işin üstesinden gelinebileceği ve bulunduğumuz bölgelerde çiftçilerimize güzel hizmetler yapabileceğimizin bir kanıtıdır bu” dedi.
Vali Aktaş Ziraat Odası Başkanı Şen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


Vali Aktaş, Nevşehirli Şehit Hakan Demirci’nin Ailesine Taziyede Bulundu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile birlikte, Haziran ayında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Demirci'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 Şehidin ruhuna okunan Kur’an-ı kerim ve duaların ardından Vali Aktaş şehide Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığını yineledi.
Şehit ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek devletin her daim yanlarında olması kendilerinde sahiplik duygusunu artırdığını ifade etti.

Vali Aktaş Kozaklı'da Başkan Güven'e Taziyede Bulundu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gittiği Kozaklı İlçesinde geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’e taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.
Okunan Kur’an-ı kerim ve yapılan duaların ardından Vali Aktaş Başkan Güven ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.