Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ilimizde bulunan esnaf odalarını ve sanayi esnaflarını yerinde ziyaret etti.
            Vali İlhami Aktaş, ziyaretlerine ilk olarak Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığına ziyareti ile başladı. Burada Birlik Başkanı İsmail Ördü’den esnaf odaları ve birlik çalışmalar hakkında bilgi aldı.
             Vali Aktaş ziyaretlerine Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ ile birlikte; Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Lale Sanayi Kooperatifini ziyaret ederek sanayi sitelerinin durumu ve meslek sektörleri ile ilgili iş kolu çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.
          Daha sonra, Lale Sanayi ve Yeni Sanayi Sitesindeki bir kısım Esnaf ve Sanatkârlarının işyerlerini gezerek esnafların yaşadıkları sorunlarını, istek ve taleplerini bizzat kendilerinden dinleme imkanı bulan Vali İlhami Aktaş ileriki günlerde sanayi esnafı ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti.
 Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Lale Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Suat Altıntaş,  Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü Vali İlhami Aktaş’ın işyerleri ziyaretinde kendilerine eşlik ettiler.
Ziyaretlerde, Vali Aktaş, esnafların muhitlerinde karşılaştıkları sorunları, sıkıntıları ve taleplerini dinledi, esnaflarla da bir süre sohbet ederek, esnafların ticari faaliyetleri ve işleri hakkında da bilgiler aldı, bir sorunları ve talepleri olması halinde esnaflara kapılarının her daim açık olduğunu ifade eden Vali Aktaş, esnaflara bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.
Esnaf ve Sanatkarlar ise Vali İlhami Aktaş’a, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.