Nevşehir Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesi ile Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verildi. 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine İlimiz Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yusuf Ziyaddin Cavlak, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener Hanımefendi, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şener “iftar programı vesilesiyle bir araya geldiğimiz bu günde herkesin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Vatan ve milletuğrunda seve seve canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına da tekrardan başsağlığı diliyorum, Gazilerimize de bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve huzurlu günler temenni eder bu iftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta İlimiz Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş Hanımefendiye ve tüm hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Daha sonra İlimiz Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş Hanımefendi, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi, istek ve taleplerini dinledi.