Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirli Değerli Hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı Ziyaret ettiler.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduklarını ifade eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Tüm Nevşehirli hemşehrilerininde selamlarını getirdiklerini ifade etti. Vali Aktaş, Bu vesile ile, Mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Vali Aktaş, “Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin temini için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımıza sağlık, huzur temenni ediyorum” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "15 Temmuz akşamı ülkemizin birliği ve bütünlüğümüze devletimize ve bayrağımıza karşı girişilen haince saldırıya karşı başarı ile mücadele eden ve tarihe geçecek nitelikte bir tutum ve davranış sergileyen, Nevşehirli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan'a misafirperverliği için teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyaret sonrası Nevşehirli değerli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a günün anısına Nevşehir Avanos hatırası çini tabak hediye etti. 

İsmi Nevşehir'de bir okula verilen ve yine ismiyle Hatıra ormanı oluşturulan Nevşehirli Değerli Hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'da, Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver'in bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Çalışkan, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünü gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Başarılı Çalışmaları kahramanlıkları ve fedakarlıkları ile gurur duyduğumuz Nevşehirli hemşehrilerimize başarılar diliyoruz.