Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider merkez ilçeye bağlı Çiftlik köyünde Patates Hasadı Yapan Çiftçilere Ziyarette Bulundu.

Nevşehir tarımında yetiştirilen ürünlerden önde gelen patates ürününün hasat çalışmaları Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çiftlik köyünde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen hasat çalışmasına, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, köy muhtarı ve köylüler katıldı.


Çiftçilerle bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, Büyüyen ve gelişen Nevşehir, güçlü Türkiye  yolunda çiftçimizin, üreticimizin yanındayız. ‬‪Hasadınız bol, mahsulünüz bereketli olsun. dedi.

Vali Aktaş, Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider, Çiftlik köyünde patates sökümü yapan çiftçilerle tarlada görüşerek hasadın bereketli olması dileğinde bulundu. 

Çiftlik köyünde patates hasadı yapan çiftçilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Çiftlik Köyü'müzde Nevşehir'imizle özdeşleşen, yöresel zenginliğimiz patatesimizin sökümündeyiz. Hasadınız bol; mahsulünüz bereketli olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de açıklamasında; "Çiftlik köyümüzde patates hasatını başlattık. Hasatın çiftçimize bol kazanç ve bereket getirmesini dilerim" dedi.

Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider'in hasatta ki incelemelerine katılan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta; "Tüm patates üreticilerimize Bu sezonun bol bereketli, bol kazançlı bir sezon olmasını diliyorum.  Temennimiz üreticilerimizin ürettikleri ürünlerin karşılığını tam anlamıyla alabilmeleridir" dedi.

Ziyaretin ardından, tarlada incelemelerde bulunan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider buradaki çalışmalar hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz'dan bilgiler aldı.