Yüksekova Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Dernek Başkanı Sami Keskin ve beraberinde Yüksekova şehit aileleri ve gazilerinden oluşan heyet, yurt gezisi programları kapsamında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın davetleri üzerine ilimize teşrif ettiler.

Nevşehir Konağında gerçekleştirilen yemekli programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ziyaddin Cavlak, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Yüksekova Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Dernek Başkanı Sami Keskin ve Yüksekova şehit aileleri ve gazileri katıldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Yüksekova şehit aileleri ve gazilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, misafirlerin her biriyle el sıkıştı ve tanıştı.

Vali Aktaş, “vatan, millet, bayrak uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizi siz yakınlarıyla bir daha yâd ediyoruz, gazilerimize tekrar geçmiş olsun diyor bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı iyi günler geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Yemeğin ardından Vali Aktaş, misafirlere yöresel ürünlerden oluşan hediyeler verdi. Yüksekova Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Dernek Başkanı Sami Keskin ise Vali Aktaş’a içinde anahtarı simgeleyen plaket takdim etti.

Daha sonra Yüksekova şehit aileleri ve gazilerine rehber eşliğinde Kapadokya gezisi düzenlendi. Dernek Başkanı Keskin Vali Aktaş’a teşekkür etti.