Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Erol Mutlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri özel insanlar, şanlı ordumuzun Afrine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlara desteklerini ifade etmek amacıyla Askeri Kamuflajlı elbiseleri ile gelerek, Vali Aktaş’a Asker Selamı verip “Vatan İçin Bizde Varız” dediler.
Vali Aktaş,  Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği (GÖR-BİR) yönetici ve üyelerinin böyle bir süreçte ortaya koydukları tavrın oldukça anlamlı ve manidar olduğunu belirterek, ziyaretinizden dolayı duygulandığımı ifade ediyor, hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizin gibi duyarlı insanların varlığını artırsın diyor bu ziyareti görmeyenlerden görenlere anlamlı bir mesaj niteliğinde örnek davranış olarak kabul ediyorum.” dedi.
GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu ise Vali Aktaş’a “gözlerimiz görmese bile Mehmetçiğimizle moral için, bir olmak için, diri olmak için buradayız. Zatıâlinizden bizi bu şekilde Afrin sınırına göndermenizi talep ediyoruz.”dedi.
 Vali İlhami Aktaş, Dernek Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.