Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyaret ederek başarılar dileyen Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e iyadei ziyarette bulundu.
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve yöneticileri tarafından il temsilciliği binasının önünde karşılanan Vali Aktaş’a İl Temsilcisi ve Şube başkanı Mustafa Özdemir bir çiçek takdiminde bulundu.
Memur-Sen il genelinde 5 bin üyesinin bulunduğunu ve Eğitim-Bir-Sen sendikasının da bu oluşumun önemli bir halkası olduğunu vurgulayan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Nevşehir’deki STK’ların son yıllarda önemli bir birliktelik sergilediğine dikkat çeken Özdemir, Milli aredeye sahip çıkan Nevşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarının son yıllarda yaşanan süreçte önemli bir dik duruş ortaya koyduklarının da altını çizdi.
Ziyaret esnasında sendika başkanları ve yöneticilerle çeşitli konularda sohbette bulunan Vali Aktaş, misafirperverliklerinden dolayı Memur-Sen ailesine teşekkür etti.
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ise günün anısına Vali Aktaş’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir çanak tabak hediye etti.