03 Mayıs 2013 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile Nevşehir’e atanan Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden heyetler arasında ikimi ararsanız var. İlin hemen hemen her kesiminden kurum ve kişiler Ceylan’ı ziyaret etti.

Göreve başladığı günden bu yana iki haftalık süre içerisinde ilin kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partileri makamında kabul eden Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın zaman zaman basın ve yayın kuruluşları mensupları fotoğraf ve görüntü aldıktan sonra özel sohbete geçmesi ise dikkatleri çekti.

Şu ana kadar basına yansıyan ilk açıklamalarında, "Nevşehir bildiğim ve tanıdığım bir yer. Burada yerel yönetimler, siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, basınımız ve merkezi yönetimin değerli müdürleriyle birlik ve beraberlik içerisinde el birliğiyle nasıl hizmet edebilirim, hizmet etme imkanı bulurum bunun gayretiyle hareket edeceğiz. Tek amacımız vatandaşımıza hizmet. İnşallah bu görevde bizleri Allah utandırmaz ve layığı ile görevimizi yerine getiririz" açıklamalarında bulunan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın Nevşehir ile ilgili ilk intibalarını basın yoluyla kamuoyuna aktarması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre şu ana kadar Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden kişi sayısı 500’ü çoktan geçti.

 
 ÜNSA Petrol Yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan a hoş geldin ziyaretinde bulundular. 

Ziyaret sırasında akaryakıt sektörüne dair sorunlar dile getirildi.Hatay Reyhanlı da ki olayların akaryakıt sektörüne verdiği zararları dile getirdi.Yeni Görevinde Vali Ceylan’a başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.