PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik başkanlığındaki Yönetim Toplantısı´nda, 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetler genel olarak ve ürün bazında değerlendirildi. Ayrıca, Şirket´in 2017 yılı stratejisi, planlaması ve hedefleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın katıldığı tüm Türkiye genelindeki ve uluslararası alandaki çalışmaların detaylı bir şekilde ele alındığı PTT Başmüdürler Yönetim Toplantısı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Üst Yönetim ve 82 PTT Başmüdürünün katılımıyla gerçekleşti.
Vali İlhami Aktaş; “Türkiye’nin PTT Temsilcileri, siz değerli kurum temsilcileri, sizleri ilimizde Nevşehir’de ağırlamaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Burada alınan kararların yurt içinde ve yurtdışında yaşayan insanlarımıza ulaşacak olan hizmetlerde katkılarının bulunmasını temenni ediyor, ilimiz adına da güzel bir tanıtıma vesile olduğu için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Vali Aktaş; “İnşallah sizlerede bu sıkı çalışmalarınızın içerisinde ilimizi gezerek, görerek ve dünyanın en müstesna bölgesi olan Kapadokya Bölgemizde güzel vakit geçirir, memnun kalırsınız. Bu vesile ile alınacak olan kararlar, memleketimize, milletimize hayırlı olur. Bir kurumun başarısı memleketin başarısı, memleketin başarısı da devletin başarısıdır” dedi.
Genel Müdür Kenan Bozgeyik; “40 bin kişilik ailemiz adına bizi ağırladığı için Sayın Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’a emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği idari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, Vali İlhami Aktaş’a günün anısına sembolik telgraf makinası ve posta pulu plaketihediye ederken, Vali İlhami Aktaş’ta kendilerine Kapadokya Yöresine ait el işlemeli Angora hediye etti.