FİB Haber Merkezini Telefonla arayan Nevşehir Valimiz Sayın Abdurrahman Savaş, “Şehrimizde yaşanılan şiddetli kış şartları nedeniyle iki gün Eğitime ara verilmişti. “Artık Hem Okulllarımız hemde Öğretmenlerimiz Öğrencilerini  çok özlemişler dedi.”

 Vali Savaş yarın Okullların açık olduğunu ve iki günlük aradan sonra eğitime devam edileceğinin altını çizerek Tüm Öğrencilerimize rehavete kapılmamaları gerektiğini ve Ailelelerine hayırlı birer evlat memleketlerine ve Ülkemize de iyi bir Birey olarak yetişmeleri için Okulllarını aksatmadan devam ederek Derslerine iyi çalışmalarını beklediklerini ifade etti.

  

Vali Savaş bu vesile ile 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde tüm öğrenci ve Öğretmenlere başarılar diliyorum dedi.Valimiz Savaş son olarak 10 Ocak Dünya Çalışna Gazeteciler Günü dolayısıyla görev yapan tüm Gazetecilerin günlerini kutladığınıda ifade etti.

FİB haber Merkezi olarak bizlerde Sayın Valimiz Abdurrahman Savaş beye konu üzerindeki hassasiyeti ve tüm Başarılı çalışmaları adına teşekkür ediyoruz.