Var mı Alternatif ?

NEVŞEHİR(MHA) Bir süredir Nevşehir basın ve yayın kuruluşlarında Nevşehir Spor GK Yönetimini bırakacağı konuşulan Necmi Cantekin ve ailesinin kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.

Bölgesel Amatör Ligde üç sezondur arzulanan başarıyı bir türlü elde edemeyen Kırmızı Beyazlı takımın Eylül ayında başlayacak olan lige nasıl çıkacağı, Cantekin ve ailesinin takımı bırakma kararı alması durumunda takımı kimlerin üstleneceği gibi sorular özellikle Kırmızı Beyazlı formaya gönül vermiş binlerce insanın merakı durumunda.

3 Sezondur Bölgesel Amatör ligin 3. Ligden daha ağır ve mücadele dolu bir lig olduğunu söyleyen Cantekin ve yönetiminin son kararını bekleyen Taraftarlar da endişeli bir bekleyiş hakim.

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin’in geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrasında takımı bırakabileceği, bu konuda son kararını ise yönetim kurulu toplantısının ardından vereceği bildirilmişti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’in açıklamalarına göre 2013 -2014 sezonunda 550 bin TL dolayında bir harcamayı üstlenen Cantekin ailesinin takımı bırakma kararı olması durumunda takımın yönetimini üstlenebilecek bir isim ya da isimler ise henüz ortalarda yok.