VATAN ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİNDEN ÜNVER’E TÜRK BAYRAKLI HALI TABLO

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki heyet, Nevşehir tarihinde bir ilke imza atarak üst üste 3. Kez Belediye Başkanlığı’na seçilen Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olması dileklerini ilettiler. Dernek Başkanı Çiftçi, Ünver’e ziyaret sonunda üzerinde Türk Bayrağı motifi bulunan halı tabloyu hediye etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütlerinin hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Ünver’e 3. dönemin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Ünver’de gerek vatandaşların ve gerekse de sivil toplum örgütlerinin kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve desteğin sürdüğünü belirterek, teşekkür etti. Ünver, el ve gönül birliği içerisinde bu dönemde de önemli yatırımların Nevşehir’e kazandırılması için yoğun bir mesai içerisinde olacaklarını dile getirdi.