Nevşehir'in Güzelyurt Mahallesi'nde yaşayan bölge sakinleri bir türlü yapılmayan cadde kaldırımları için tepki gösterdi.

Güzelyurt mahallesi bahadır sokak sakinleri kaldırım istiyor. Tepkili vatandaşlarımız Yazın başından beri kaldırım istediklerini evlerine moloz ve toprak yığınlarından giremediklerini ifade ediyorlar. 

Kaldırımı olmayan caddelerde vatandaşların yürümekte zorlandığını belirten bir mahalle sakini, "Vatandaşlarımız mağdur oluyor. Mümkünse bir an önce kaldırımlarının tamamlanmasını yetkililerden talep ediyoruz" dedi. Kaldırımları olmayan caddelerin sürekli sürücüler tarafından park yeri olarak kullanıldığı da belirten vatandaşlar ise "Bize de yollarda arabalar arasında yürümek kalıyor "diyerek sitemde bulundu. 

Uyarmıştık!

Vatandaşlarımızdan gelen bu tepkilerden sonra ilk olarak Nevşehir Belediyesine bizzat haber verdiğimiz ve bilgilendirdiğimiz bu kaldırım hususunda "Pazartesi günü" için yapılacağı söylenmişti.

Bugün Salı ve hala hazırda hiçbir çalışma yok. Vatandaşlarımız hangi Pazartesi diyerek  sitemlerini bizlere söylediler. Bizim de artık diyeceğimiz bir şey kalmadı. Sözün bittiği yerde bu görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz... Yorum sizin takdir Belediye'nin...