Avanos Belediyesi olarak bütün birimleri ile daha güzel bir Avanos için yılmaz bir bir azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor.
Avanos’un gelecek 50 yıllık ihtiyaçlarını göz önüne alarak bütün büyük ana caddelerde, mahalle aralarında ve boş parsellerde dahil olmak üzere içme suyu isale hattı yenileme çalışmanın %80’lik bir bölümünü tamamlamış bulunuyor ve geriye kalan abone bağlantılarının tamamlanmasını ihtiva eden kısım için çalışmaları süratle sürdürüyor. Kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları kendi tesisimizde ürettiğimiz kilit parke taşlarla döşeme çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.
Rutin Belediye hizmetlerindeki çalışmalarımızın ise daha sağlıklı sürdürülebilmesi için vatandaşlarımızın ortak yaşam alanımız olan Avanos’u temiz tutma noktasında daha duyarlı olmaya ve katkı sunmaya davet edildi.
Özellikle hafta sonları Avanos’u gezmeye gelenlerin oluşturduğu kalabalığın yoğun olduğu günlerde, insanların her 10 -15 metre arayla yerleştirdiğimiz çöp kovalarını kullanmayarak bulundukları yerlere çöp atmalarına bir anlam veremiyoruz. “Avanos evimiz, sokaklarımız temiz” sloganıyla tüm halkımızı çevremizi temiz tutmaya, tutmayanları da uyarmaya davet ediyoruz.